088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Administratieve Diensten

Bedrijven

U heeft veel verstand van het vakgebied waarin u als ondernemer werkzaam bent, maar minder ervaring met alles wat uw bedrijf nog meer met zich meebrengt. Bij zaken als administratie, wettelijke verplichtingen en belastingen ondersteunen wij u graag. Onze administratieve diensten zijn op maat. We bepalen samen hoeveel u zelf gaat doen en hoeveel wij voor u gaan doen. Wij kunnen uw administratie uit handen nemen of u leren hoe u het zelf het beste kunt aanpakken. Wij richten uw administratie dan zo in dat u ermee aan het werk kunt. Wat wij voor u doen kan wisselen. Soms heeft u meer en soms minder tijd voor uw administratie. Wij springen in wanneer u dat nodig heeft.

Zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer bent u het liefst bezig met uw vak. Administratie is voor u een bijkomstigheid waar u meestal te weinig tijd voor heeft. Toch moet uw administratie op orde zijn om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen en om ervoor te zorgen dat u maximale inkomsten haalt uit het werk dat u doet.

Wij zorgen er samen met u voor dat uw administratie op orde is en u een helder overzicht biedt van uw financiële situatie.

Wij kunnen u leren hoe u op een efficiënte manier uw administratie bijhoudt waardoor u op termijn op uw kosten bespaart. Ook kunnen wij uw administratie volledig uit handen nemen zodat u zich helemaal kunt richten op uw vak en op uw klanten.

Stichtingen en verenigingen

Stichtingen en verenigingen hebben vaak maatwerk nodig. De administratie kan complex zijn en moet voldoen aan de wettelijke verplichtingen en de aanvullende eisen van belanghebbenden. Wij zijn u graag van dienst bij vragen op financieel en administratief gebied. Omdat we veel ervaring hebben met non-profit organisaties, zijn we veelzijdig inzetbaar. We denken in de meest uiteenlopende situaties met u mee. Wij kunnen uw administratie inrichten, medewerkers instrueren en de financiële administratie begeleiden. Het kan ook zijn dat u structureel enkele uren per week iemand nodig heeft. Te weinig om iemand voor in dienst te nemen, teveel of te specialistisch om zelf op te lossen. Wij helpen u graag.

De medewerkers van Prüst van Wifferen zijn specialist Exact Online en door Exact gecertificeerd als “Cloud Accountant”