088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Accountancy en advies

Administratie

Als ondernemer ben je het liefst bezig met de inhoud van je vak en vak minder met alles eromheen. Bij zaken als administratie, wettelijke verplichtingen en belastingen adviseren wij graag. Onze diensten zijn op maat. We bepalen samen wat wij voor je gaan doen. Wij kunnen je leren hoe je het zelf het beste kunt aanpakken of de administratie uit handen nemen. Wij kunnen de administratie inrichten, medewerkers instrueren en de financiële administratie begeleiden. Het kan ook zijn dat jouw bedrijf structureel enkele uren per week iemand nodig heeft. Te weinig om iemand voor in dienst te nemen, teveel of te specialistisch om zelf op te lossen. Wij helpen je graag.

Jaarrekening en Controle

Wij adviseren je bij alle accountancy-werkzaamheden en zijn je graag van dienst bij het opstellen van de jaarcijfers of een jaarrekening met samenstelverklaring. Wij weten aan welke wet- en regelgeving jouw bedrijf moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat je kunt beschikken over betrouwbare gegevens en inzicht hebt in de financiële situatie van je onderneming.

Wanneer belanghebbenden een controle van de jaarrekening of een controleverklaring bij een project vragen, kunnen wij die voor je verzorgen.

Inzicht en overzicht

We kijken niet alleen achteraf naar de cijfers. Wij adviseren je graag bij het opstellen van de begroting en liquiditeitsprognose en zorgen gedurende het jaar voor tussentijdse cijfers zodat je inzicht hebt in de voortgang van je activiteiten.

Met tussentijdse cijfers, begrotingen en liquiditeitsprognoses houd je vinger aan de pols. Je kunt bijsturen als dat nodig is en bent goed voorbereid wanneer je bijvoorbeeld in gesprek wil met een bank voor een financiering of krediet.