088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Accountancy Diensten

Bedrijven

Wij ondersteunen u bij al uw accountancy-werkzaamheden en denken graag met u mee bij het opstellen en samenstellen van de jaarstukken. Wij weten aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over betrouwbare gegevens en inzicht heeft in de financiële situatie van uw onderneming.

We kijken niet alleen achteraf naar uw cijfers. Met tussentijdse cijfers, begrotingen en liquiditeitsprognoses houdt u vinger aan de pols. U kunt bijsturen als dat nodig is en bent goed voorbereid voor een gesprek over een financiering of krediet.

Zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer heeft u belang bij betrouwbare jaarcijfers. Het biedt u een overzicht van uw financiële situatie en deze cijfers worden verwerkt in uw aangifte inkomstenbelasting.

Meestal stellen wij voor zelfstandigen geen aparte jaarrekening samen. Om kosten te besparen doen wij dit alleen als het nodig is.

Wij zijn graag uw flexibele en deskundige partner. Op uw verzoek kunnen wij snel zorgen voor tussentijdse cijfers, een begroting of liquiditeitsprognose, wanneer u bijvoorbeeld in gesprek wil met een bank voor een financiering of krediet.

Stichtingen

Stichtingen hebben uiteenlopende vragen op accountancy gebied. Wij zijn uw betrokken en deskundige partner. Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van de begroting en zorgen gedurende het jaar voor tussentijdse cijfers zodat u inzicht heeft in de voortgang van uw projecten.

Ook zijn wij u graag van dienst bij het opstellen van de  jaarcijfers, een jaarrekening met samenstelverklaring en bij het aanvragen van subsidies.  Wanneer belanghebbenden een controle van de jaarrekening of een controleverklaring bij een project vragen, kunnen wij die voor u verzorgen.