088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Fiscale Diensten

Particulieren

Voor uw particuliere aangifte inkomstenbelasting bent u van harte welkom bij Prüst van Wifferen. Vaak is hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting wanneer u een woning aan- of verkoopt of bij een verandering in de leefsituatie zoals samenwonen, huwelijk en scheiding. Ook kunnen wij helpen bij het aanvragen van toeslagen.

Wij denken graag mee met uw financiële planning en kunnen uw aangiften  erf- en schenkbelasting verzorgen.

Zelfstandigen

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor u als zelfstandig ondernemer onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Bovendien bent u liever bezig met uw vak.

Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en weten hoe we de regels moeten interpreteren en toepassen in uw specifieke situatie. Bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting voor u en uw partner zorgen wij voor een optimale fiscale positie.

Bedrijven

Binnen uw organisatie krijgt u te maken met veel fiscale zaken. Wij verzorgen graag de fiscale aangiften voor uw bedrijf waaronder de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen en dividendbelasting.

Vanuit onze brede ervaring kunnen wij in uiteenlopende situaties met u meedenken. Zo kunnen wij  u onder meer adviseren bij het oprichten van uw bedrijf, verandering van ondernemingsvorm en bedrijfsoverdracht.