088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Fiscale Diensten

Bedrijven

Binnen je organisatie krijgt je te maken met veel fiscale zaken. Wij verzorgen graag de fiscale aangiften voor jouw bedrijf waaronder de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen en dividendbelasting.

Vanuit onze brede ervaring kunnen wij in uiteenlopende situaties met u meedenken. Zo kunnen wij  je onder meer adviseren bij het oprichten van een bedrijf, verandering van ondernemingsvorm en bedrijfsoverdracht.

Zelfstandigen

Fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Het is voor jou als zelfstandig ondernemer onmogelijk om op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. Bovendien bent je liever bezig met je vak.

Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en weten hoe we de regels moeten interpreteren en toepassen in jouw specifieke situatie. Bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting voor jou en je partner zorgen wij voor een optimale fiscale positie.

Particulieren

Voor de particuliere aangifte inkomstenbelasting bent je van harte welkom bij Prüst van Wifferen. Vaak is hulp nodig bij de aangifte inkomstenbelasting wanneer je een woning aan- of verkoopt of bij een verandering in de leefsituatie zoals samenwonen, huwelijk en scheiding. Ook kunnen wij helpen bij het aanvragen van toeslagen.

Wij denken graag mee met de financiële planning en kunnen de aangiften  erf- en schenkbelasting verzorgen.