088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Over Ons

Prüst van Wifferen is opgericht in 2008 door Marlies Prüst en Astrid van Wifferen.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de wens om klanten van dienst te zijn op een manier die bij ons past: laagdrempelig, praktisch en professioneel, in een persoonlijke en informele sfeer.

Astrid van Wifferen

Astrid van Wifferen

Partner

Astrid heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Zij brengt administratieve processen op orde en begeleidt klanten en medewerkers bij het voeren van administraties.

Marlies Prüst

Marlies Prüst

Partner

Marlies is accountant en fiscalist. Zij is het kenniscentrum van ons kantoor en bewaakt de kwaliteit van ons werk. Marlies stelt jaarrekeningen samen, voert controles uit en is verantwoordelijk voor de fiscale aangiften.

Jasmijn Jetten

Jasmijn Jetten

Assistent accountant

Jasmijn studeert accountancy aan de Hogeschool van Utrecht. Zij verzorgt een aantal administraties, begeleidt ondernemers bij het voeren van hun administratie en ondersteunt bij het samenstellen van jaarrekeningen.

Nienke den Dulk

Nienke den Dulk

Administratief medewerker

Nienke is onze redder in drukke tijden. Zij is schoolfotograaf en in haar rustige wintermaanden helpt ze ons met veel enthousiasme door onze drukste tijd heen.

Kiki Jager

Kiki Jager

Administratief medewerker

Kiki volgt een boekhoudkundige opleiding. Ze verwerkt diverse administraties en assisteert bij het maken van jaarcijfers voor eenmanszaken. Kiki besteedt haar vrije tijd aan haar paarden en combineert haar werk en boekhoudkundige opleiding met een opleiding dierverzorging.

Onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega?

Kom jij ons team versterken?

  • Administratief/aangifte medewerker
  • Gevorderd assistent accountant

Klik hier