088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Over Ons

Prüst van Wifferen is opgericht in 2008 door Marlies Prüst en Astrid van Wifferen.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de wens om klanten van dienst te zijn op een manier die bij ons past: laagdrempelig, praktisch en professioneel, in een persoonlijke en informele sfeer.

Astrid van Wifferen

Astrid van Wifferen

Partner

Astrid heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Zij brengt administratieve processen op orde en begeleidt klanten en medewerkers bij het voeren van administraties.
Marlies Prüst

Marlies Prüst

Partner

Marlies is accountant en fiscalist. Zij is het kenniscentrum van ons kantoor en bewaakt de kwaliteit van ons werk. Marlies stelt jaarrekeningen samen, voert controles uit en is verantwoordelijk voor de fiscale aangiften.
Lynn Jonkers

Lynn Jonkers

Administratief medewerker

Lynn is onze boekhouder. Zij zorgt ervoor dat de administraties op orde zijn en de aangiften gedaan kunnen worden. Lynn heeft small business en retailmanagement gestudeerd en aanvullend enkele cursussen op boekhoudkundig en fiscaal gebied.
Jasmijn Jetten

Jasmijn Jetten

Beginnend assistent accountant

Jasmijn is in september 2020 gestart met de opleiding hbo accountancy. Zij werk flexibel bij ons naast haar studie. Zij richt zich om te beginnen op administratief werk en zal de komende tijd doorgroeien naar assistent accountant.

Niluja Kumarasamy

Beginnend aangifte medewerker

Niluja studeert Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Ze verzorgt samen met Marlies de fiscale aangiften.
Onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega?

Kom jij ons team versterken?

  • Administratief/aangifte medewerker
  • Gevorderd assistent accountant

Klik hier