088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Over Ons

Prüst van Wifferen is opgericht in 2008 door Marlies Prüst en Astrid van Wifferen.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de wens om klanten van dienst te zijn op een manier die bij ons past: laagdrempelig, praktisch en professioneel, in een persoonlijke en informele sfeer.

Astrid van Wifferen

Astrid van Wifferen

Partner

Astrid heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Zij brengt administratieve processen op orde en begeleidt klanten en medewerkers bij het voeren van administraties.

Marlies Prüst

Marlies Prüst

Partner

Marlies is accountant en fiscalist. Zij is het kenniscentrum van ons kantoor en bewaakt de kwaliteit van ons werk. Marlies stelt jaarrekeningen samen, voert controles uit en is verantwoordelijk voor de fiscale aangiften.

Els Herbrink

Els Herbrink

Fiscalist

Els heeft fiscaal recht gestudeerd. Zij verzorgt de fiscale aangiften voor onze klanten. Daarnaast is Els verantwoordelijk voor de loonadministraties en stelt samen met Marlies de jaarrekeningen samen.

Lynn Jonkers

Lynn Jonkers

Administratief medewerker

Lynn is onze boekhouder. Zij zorgt ervoor dat de administraties op orde zijn en de aangiften gedaan kunnen worden. Lynn heeft small business en retailmanagement gestudeerd en aanvullend enkele cursussen op boekhoudkundig en fiscaal gebied.

Jessie Koning

Jessie Koning

Stagiair

Jessie volgt de opleiding HBO accountancy en loopt zijn 2e jaars stage bij ons.

Onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega?

(Assistent) Accountant

Kom jij ons team versterken?

Klik hier