088 932 02 00 info@prustvanwifferen.nl

Over Ons

Prüst van Wifferen is opgericht in 2008 door Marlies Prüst en Astrid van Wifferen.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de wens om klanten van dienst te zijn op een manier die bij ons past: laagdrempelig, praktisch en professioneel, in een persoonlijke en informele sfeer.

Inmiddels werken we met een enthousiast team van boekhouders, accountants en fiscalisten aan onze missie: Ondernemers enthousiast maken over hun administratie. Een goede administratie geeft het rust en inzicht en helpt om het beste uit je bedrijf en financiën te halen .

Onze slogan: boekhouden is leuk!

Astrid van Wifferen

Astrid van Wifferen

Partner

Astrid heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Zij brengt administratieve processen op orde en begeleidt klanten en medewerkers bij het voeren van administraties. In haar vrije tijd is Astrid te vinden in haar moestuin of op het strand.

Marlies Prüst

Marlies Prüst

Partner

Marlies is accountant en fiscalist. Zij is het kenniscentrum van ons kantoor en bewaakt de kwaliteit van ons werk. Marlies stelt jaarrekeningen samen, voert controles uit en is verantwoordelijk voor de fiscale aangiften. In haar vrije tijd is Marlies het liefst buiten en actief bij scouting Alexandergroep.  

Jasmijn Jetten

Jasmijn Jetten

Assistent accountant

Jasmijn studeert accountancy aan de Hogeschool van Utrecht. Zij stelt jaarrekeningen samen en begeleidt ondernemers bij het voeren van hun administratie. Jasmijn is bezig met afstuderen en houdt zich daarvoor de komende tijd vooral bezig met controlewerkzaamheden. In haar vrije tijd is Jasmijn altijd sportief bezig, als ze niet op reis is.

Nienke den Dulk

Nienke den Dulk

Administratief medewerker

Nienke is onze redder in drukke tijden. Zij is schoolfotograaf en in haar rustige wintermaanden helpt ze ons met veel enthousiasme door onze drukste tijd heen.

Kiki Jager

Kiki Jager

Administratief medewerker

Kiki volgt een boekhoudkundige opleiding. Ze verwerkt diverse administraties en assisteert bij het maken van jaarcijfers voor eenmanszaken. Kiki besteedt haar vrije tijd aan haar paarden en combineert haar werk en boekhoudkundige opleiding met een opleiding dierverzorging.

Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen

Aangifte medewerker

Tom volgt een boekhoudkundige en fiscale opleiding. Hij verwerkt een aantal administraties en bereidt de aangiften inkomstenbelasting voor. Tom besteedt zijn vrije tijd aan zaalvoetbal en darten.

Kars Roeterd

Kars Roeterd

Stagiair

Kars volgt een opleiding tot junior assistent-accountant. Hij loopt stage bij ons van februari t/m juni. Hij zal met iedereen meekijken en -werken.

Onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega?

Kom jij ons team versterken?

  • Administratief/aangifte medewerker
  • Gevorderd assistent accountant

Klik hier